Skip to main content

Exposet Oy:n Mikko on ollut valmennuksessamme jo jonkin aikaa, ja nyt Mikon yhtiökumppani Karri innostui myös aloittamaan askeleet kohti virkeämpää oloa ja vahvempaa kehoa. Näiden miesten kanssa treenatessa riittää tekemisen meininkiä, huumoria ja syvällisiäkin keskusteluja!

 

Tässä Mikon pohdintoja valmennuksesta:

”Havahtuminen siihen tosiasiaan, että omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on jäänyt jo vuosien ajan huonolle tolalle, sai minut hakeutumaan valmennukseen. Raskas fyysinen työ ja suuri henkinen kuormitus vaativat veronsa. Tavoitteenani on saada kohennettua omaa hyvinvointia ja saada muutoksesta rutiini elämään.

Valmennuksen avulla tehdyt muutokset ruokavaliossa sekä liikunnan ja arkiaktiivisuuden lisääminen päiviin ovat vaikuttaneet positiivisesti arjessa jaksamiseen, ja sitä kautta on tullut ikään kuin uutta virtaa. Myös unen laatu on valmennuksen myötä parantunut.

Valmentajani on saanut minut miettimään omia jo vahvasti syvälle juurtuneita elintapoja pitkäjänteisesti. Olen oppinut miettimään näitä ravinto- ja liikunta-asioita jo hieman itsenäisesti ja tavallaan jopa alitajuntaisesti. Tosin vielä on paljon tehtävää, että voidaan sanoa elintapojen muuttuneen pysyvästi.

Olen nyt huomannut, että kiinnitän entistä enemmän huomiota itseeni ja omaan jaksamiseen sekä myös läheisten ihmisten hyvinvointiin. Yhtiökumppanilleni yrittäjyyden polku on vasta alussa. Ja koska kuljen omaa yrittäjän polkuani hänen edellä, noin 16 vuoden etumatkalla, tiedän hyvin, miten raskasta työ yrittäjänä on. Mitä nopeammin orastaviin asioihin puututaan, sitä nopeammin ongelmat ovat ratkottavissa. Koska yrittäjä on kiistatta yrityksen tärkein työkalu, tulee sen olla kunnossa. Omalla kohdallani muutos parempaan on alkanut hyvin ja toivon positiivisia tuloksia nähtäväksi kevään aikana lisää. Matka hyvinvointiin on pitkä, mutta ei mahdoton! ”

Pala palalta mennään kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia hyvällä meiningillä!