Skip to main content

Kirsin kanssa olemme kulkeneet jo pitkän matkan ja ei voi muuta sanoa, kun HUIKEAA – minkälainen onkaan ollut hänen liikunnallisen kehityksensä kaari!

Tässä Kirsin oma kertomus ja kommentit valmennuksesta: ”Aloitin Studio Onella syksyllä 2016 työtapaturman jälkeen. Omassa tekemisessä ei ollut silloin päämäärää ja tavoitteellisuutta, enkä tiennyt oikein, että mistä sitä taas lähtisi liikkeelle.

Pikkuhiljaa liikunta saatiin taas viikon rutiineihin mukaan ja opin miten siellä salilla ne liikeradat oikeasti menee, eikä vain sinnepäin. Vuonna 2018 sain paljon lisätukea ylimääräisillä treeneillä, sillä häiden suunnittelu ja kolmivuorotyö vei paljon aikaa itseltäni. Silloin oli helppoa vain saapua paikalle, tehdä mitä käsketään ja nollata hetkeksi mielen kaikesta stressistä. Bonuksena olin onnellinen morsian hyvin istuvassa häämekossa!

Aina sitä motivaatiota ei ole yhtä paljon, mutta olen huomannut että valmennuksen avulla pysyn ruodussa ja aina se palkitsee treenin jälkeen super hyvällä ololla. Valmennuksen tyyli on sopinut minulle erittäin hyvin: rentoa ja tavoitteellista tekemistä – hyvinvointi edellä!”

P.s. Kuvassa nykyään jo sarjoissakin käytettävät painot 16kg/käsi kertovat paljon Kirsin huikeasta edistymisestä!

Mikko