Yksi parhaista puolista valmentajan työssä on asiakkaan kehittyminen ja sen näkeminen.
Olemme tehneet yhdessä Sepon kanssa hommia jo jonkin aikaa, ja on ollut mahtava seurata todella motivoituneen ihmisen tavoitteiden tavoittelua ja täyttymistä! Alla hieman Sepon mietteitä hänen tavoitteistaan ja valmennuksesta.

 

”Aloitin valmennuksen selkärankareuman takia, kun lääkäri sanoi, etten enää muutaman vuoden päästä ole työkykyinen, jos reuma kehittyy samaa tahtia. Aluksi yritin yksin kohentaa kuntoa, mutta nopeasti huomasin, että tarvitsen apua.

Alussa tavoitteeni oli vain päästä parempaan kuntoon, tai vähintäänkin säilyttää työkuntoni. Nyt kunnon ja liikkuvuuden jo kehityttyä merkittävästi, haaveena olisi, että jonain päivänä voisin jättää reumalääkkeet kokonaan pois. Parhaan hetken tähän mennessä koin muutama viikko sitten, kun kävin lääkärillä reumakontrollissa ja lääkäri ihmetteli, olenko sama henkilö lainkaan, sillä liikkuvuus oli parantunut niin paljon.

Olen saanut valmennuksesta lisäksi järkeä harjoitteluun ja ylipäätään tietoa, mitä kannattaa tehdä. On ehkä hieman yllättänytkin, miten vähän tiesin oikeanlaisesta liikunnasta ennen valmennusta. Kaikkein parasta on kuitenkin energinen ja hyvä olo treenin jälkeen!”

Aivan mahtavaa tekemistä Sepolta!