Elämäntapamuutokset vaativat oikeaa asennetta, motivaatiota ja armollisuutta itseä kohtaan. Prosessi vie aikaa, ja siinä edetään pienen askelin, jotta saadaan pysyviä tuloksia aikaan. Tästä hyvänä esimerkkinä asiakkaamme Akun tarina.

 

Akun kanssa olemme nähneet nyt puolen vuoden ajan 1-2 kertaa viikossa, ja olemme saaneet paljon positiivisia muutoksia aikaan! Vaatekoot ovat pienentyneet, askelia on tullut päiviin lisää, lihakset ovat vahvistuneet ja ajanhallinta helpottanut. Niin kuin kuvassa näkyy, maastanostot ja kyykyt onnistuvat jo hienosti! Ja yhteinen matkamme jatkuu vielä ainakin puoli vuotta samalla tahdilla!

Tässä vielä Akun omia mietteitä valmennuksesta:

”Vasen polveni on leikattu neljästi, joten lähdin hakemaan valmennuksesta apua siihen. Enää ei tarvitse miettiä pääsenkö kiipeämään isoja rappusia. Valmennuksessa tapahtunut ruokaremontti on auttanut todella paljon arjen pyörittämisessä, ja nykyään jaksan tehdä asioita ihan eri lailla. Herättyäni ponkaisen sängystä ylös tekemään aamupalaa. Kengännauhat saan nykyisin solmittua kepeästi.

Pienistä asioista kaikki lähtee! Valmennuksen avulla olen oppinut myös, kuinka ylläpitää uutta elämää. Vaikka kyllähän repsahduksia välillä tulee, mutta olen oppinut senkin, että se on aivan normaalia elämäntapamuutoksessa, ja valmennus auttaa aina jatkamaan niistä eteenpäin. Voin vaan sanoa, että ilman valmennusta olisin varmasti jo viidennen kerran leikkausjonossa.”

Onnistumisen kokemukset vievät eteenpäin, mahtavaa Aku!