Skip to main content

Jan on ollut Studio Onen asiakkaana jo useamman vuoden. Me aloitimme yhteisen treenitaipaleemme Janin kanssa viime syksynä. Se, että vuorokaudessa on liian vähän tunteja, on Janille jokapäiväistä miehen paiskiessa töitä mielettömiä tuntimääriä päivittäin. Jaksamisensa tukemiseksi hän kuitenkin raivaa kalenteristaan tilaa myös liikunnalle ja harjoittelee kanssani kahdesti viikossa, sekä Sepon kanssa kerran viikossa.

Sekä treeneissä, että salin ulkopuolella Jania kuvaavatkin parhaiten adjektiivit sinnikkäs ja periksiantamaton. Vaikka työtunteja kertyy viikkoon hurja määrä, löytää hän aina ajan yhteiselle PT-treenille. Jan tiedostaa sen, että jaksamisen kannalta nämä treenit ovat välttämättömyys.

Janin kehitystä on ollut mukava seurata, ja miehessä huomaakin selkeästi eroja liikkumisen sujuvuudessa ja erityisesti keskivartalon voimassa. Vaikka venyttely ja liikkuvuusharjoittelu eivät ehkä aina kuulu Janin lempiasioihin, on myös miehen liikkuvuus ihan eri tasoa kuin ennen harjoittelun aloittamista.

Tässä Janin omia kommentteja valmennuksesta: ”Idan valmennustyyli on innostava ja kannustava. Treeneissä on aina jotain tuttua, mutta myös jotain uutta ja innostavaa, ja treenipäivää odotan aina innolla. Tuntuu jopa siltä, että treenit loppuvat aina liian aikaisin! Valmentajana Ida on sinnikäs – valmennuskohde ei nimittäin aina ole kaikkein helpoin – tästä iso kiitos Idan kärsivällisyydelle!”

Jatkamme Janin kanssa määrätietoista työtä, jotta kesän työurakat saadaan energisesti vietyä kunnialla maaliin.

Ida