Skip to main content

Aloitimme Päivin kanssa valmennuksen alkuvuonna ja täytyy sanoa, että Päivin kehitystä on ollut ihan mieletöntä seurata! Jo näiden muutaman kuukauden aikana Päivin lihaskunto, tasapaino ja kehonhallinta ovat ottaneet valtavia harppauksia eteenpäin. Jopa niin valtavia, ettei naista meinaa enää tunnistaa samaksi treenaajaksi kuin alussa! Ja mikä parasta, kuten Päivi itsekin kertoo, ovat saavutetut tulokset ja kehitys saaneet hänet innostumaan treenaamisesta ihan eri tavalla. 

Tässä Päivin omia ajatuksia valmennuksesta: ”Lähdin valmennukseen, koska halusin tavoitteellisemmat treenit ja asiantuntijan minulle räätälöimät, monipuoliset ohjelmat. Olen ollut henkilökohtaiseen valmennukseen todella tyytyväinen, ja jälkiviisaana voin vaan todeta, että olisi kannattanut aloittaa se jo paljon aiemmin.

Lihaskuntoni on valmennuksen aikana parantunut huomattavasti, vaikka jo ennen olen harrastanut liikuntaa usean vuoden ajan. Sen lisäksi ruokailurytmini on valmentajan ohjeistuksella muuttunut säännöllisemmäksi ja se tukee nyt paremmin treenaustani. Mikä parasta, olen pystynyt vähentämään verenpainelääkitystäni kuntoni parannuttua. Ja vaikka elämme koronan vuoksi varsin eristyksissä, mielialani on myös pysynyt korkealla mielekkään harjoittelun myötä.

Erityisesti olen pitänyt valmentajan positiivisesta tsemppaamisesta, joka on kannustanut vähän parempiin suorituksiin kerta kerralta. Kokemuksena tämä on kuin itseään ruokkiva positiivinen kierre: ’Kun onnistut, niin innostut – ja kun innostut, niin onnistut’.”

Mahtavaa työtä Päivi! Odotan todellakin innolla tulevaa ja sitä, minkälaista kehitystä yhdessä vielä tullaankaan saamaan aikaiseksi!

Luulenpa, että Päivin tarina ajalta ennen valmennusta on monelle tuttu. Treenattua tulee, mutta se ei kuitenkaan tuo haluttuja tuloksia, eikä sitä myöden ole kovin tehokasta, eikä varsinkaan innostavaa. Treenattua tulee lähinnä siksi, että tietää, että jotain pitää tehdä. Siitä kuitenkin puuttuu selvästi jotain. Mikäli näin on, ota mallia Päivin rohkeasta asenteesta ja ota yhteyttä, niin nostetaan sunkin treenit ja kunto yhdessä uudelle tasolle!

Roosa