Skip to main content

Aloitimme valmennuksen Panun kanssa kuntotesteillä. Fyysisen kunnon lisäksi arjen energiaa ja jaksamisen määrää mittaava Energiatesti oli tähän sopiva työkalu. Syksyllä 2019 aloitimme säännöllisen yhdessä harjoittelun 2 kertaa viikossa, ja kunnon kasvu on ollut mitä mainiointa seurattavaa!

Tässä Panun ajatuksia valmennuksesta: ”Aloitin ohjatun valmennuksen marraskuussa ensin kuntotestillä. Mikko on ollut niin innostava, että nyt jo puoli vuotta olemme tehneet treenejä kaksi kertaa viikossa. Tähtään parempaan kuntoon ja hyvään ryhtiin ja Mikko on keksinyt sopivat harjoitteet. Tämähän tuntuu ihan urheilulta!”

Viikot ovat yhteisissä harjoituksissa täyttyneet ryhdin, lihaskestävyyden ja kehonhallinnan harjoittelulla, jossa hiki on todella virrannut! Lisäksi omatoimiset peruskestävyysharjoitteet ja kehonhuolto ovat olleet harjoittelun selkäranka.

Laadukas, oikein mitoitettu harjoittelu kiireisen arjen ehdoilla yhdistettynä vahvaan motivaatioon tuo tuloksia! Esimerkiksi ryhti on selvästi parempi, sekä mainittakoon, että keskisyke 15km vaudikkaalla kävelylenkillä on laskenut 9 lyöntiä/minuutti, ja samalla vauhdilla käveltynä!

Rautaista tekemistä Panu, tästä on hyvä jatkaa!

Mikko