Tutustu tiimiimme!

Löydetään yhdessä paras versio sinusta!

Tutustu tästä!

Omistajat ja yrittäjät

Roosa Äikäs

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER, RAVINTOVALMENTAJA JA MINDFULNESS OHJAAJA
Luova johtaja, perustajaosakas, ÄITIYSLOMALLA
*****
040 523 4872
roosa@studio-one.fi

Olen valmentajana kekseliäs ja inspiroiva, jokaisen yksilölliset tarpeet aidosti huomioiva. Erityisesti voin olla avuksi liikuntaa vasta aloitteleville, kiireisille, stressaantuneille, omaa hyvinvointiaan esimerkiksi uraputkessa laiminlyöneille sekä kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta kaipaaville.

Mikko Äikäs

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA RAVINTOVALMENTAJA
Toimitusjohtaja, perustajaosakas
*****
040 829 5464
mikko@studio-one.fi

Omaat ehkä aiempaa harjoitustaustaa, mutta olet esimerkiksi urakiireiden takia laiminlyönyt itseäsi? Kun haluat hyödyntää koko potentiaalisi laadukkaan harjoittelun, sekä ravinnon ja palautumisen avulla, olen sinulle oikea valmentaja. 

Personal trainerit

Leevi Nuuttila

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER
*****
040 189 2555
leevi@studio-one.fi

Annan sinulle työkalut kohti tavoitettasi, oli se sitten kehonkoostumuksen muokkaus, lajikohtainen oheisharjoittelu tai energisempi arki. Kanssani pääset toteuttamaan itseäsi hymyssä suin, kuitenkin ottaen itsestäsi kaiken irti jokaisessa liikkeessä ja harjoituksessa.

Ida Gustafsson

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA FYSIOTERAPEUTTI (AMK)
*****
045 232 0536
ida@studio-one.fi

Intohimoni on auttaa juuri Sinua yksilönä kohti terveellisempää arkea, parempia valintoja sekä vahvempaa versiota itsestäsi. Erityisosaamiseni on lihasvoiman lisääminen, erityistarpeiden mukaan sovellettu liikunta sekä yleinen fysiikkavalmennus oman urheilulajin tukemiseksi. 

Nea Kotilainen

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA LIIKUNTANEUVOJA
*****
040 707 4144
nea@studio-one.fi

Terveellinen elämäntapa ei ole vain ajoittaista. Hyvinvointisi on minulle prioriteetti numero yksi. Erityisosaamistani on juoksutekniikka, voimaharjoittelu, muut laji kohtaiset treenit sekä elämäntapamuutokset.

Jari Varjonen

LIIKUNNANOHJAAJA JA VALMENTAJA
*****
041 525 8334
jari@studio-one.fi

Jos kaipaat itsellesi monipuolista, kokenutta ja positiivista valmentajaa, joka innostaa ja kulkee kanssasi kohti tavoitteitasi, olen sinulle sopiva valmentaja. Erityisesti pystyn auttamaan, jos sinulla on jo jonkin verran taustaa liikunnasta ja kaipaat rytmiä harjoittelun ja arjen yhteensovittamiseen tai haluat onnistua sinulle tärkeän tavoitteen saavuttamisessa.

Ryhmäliikuntaohjaajat

Helena Nuyttens

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA, JOOGAOHJAAJA

Ohjaan “täysillä, mutta en liian vakavalla otteella”. Tärkeintä mielestäni on kokonaisvaltainen hyvinvointi – tasapaino. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja joogaohjaaja. Minulla on pitkä liikunta-alan työkokemus niin aikuisliikunnan, kuntoutujien, kuin myös lasten ohjaamisesta. Olen pienestä pitäen voimistellut ja tanssinut. Viime vuosina joogasta on tullut minulle hyvin rakas laji ja elämäntapa. Studio Onella ohjaan hathajoogaa.

Rosaliina Vannesluoma

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA, PHYSIOPILATES -OHJAAJA, FYSIOTERAPEUTTI (AMK)

Olen toiminut useamman vuoden aikuisten ryhmäliikuntaohjaajana sekä lasten ja nuorten voimistelu- ja liikuntaohjaajana. Olen ohjaajana lempeän motivoiva, ja minusta löytyy tarvittaessa myös jämäkämpi puoli. Tavoitteenani on liikuttaa ihmisiä monipuolisesti, omaa kehoa kuunnellen kuitenkaan unohtamatta liikunnan iloa. Studio Onella ohjaan PhysioPilatesta ja erilaisia lihaskuntotunteja.

Katja Aalto

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA JA KOULUTETTU PERSONAL TRAINER

Lähestymistapani harjoitteluun lähtee liikkumisen laadusta. Pyrin luomaan kestävää hyvinvointia ja vähentämään kipuja. Mikäli haluat, että liikkuvuutesi paranee, ryhtisi kohenee ja suoritustekniikkasi on kohdillaan, tervetuloa tunneilleni! Ohjaan Studio Onella useita eri tunteja.

Seppo Hannula

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Yli 20 vuoden kokemuksella olen valmentajana kannustava ja motivoiva, mutta vaativa. Erityisosaamisiini kuuluvat kestävyysliikuntalajit, kuten juoksu ja hiihto, sekä eri kestävyyslajien kilpamatkoihin valmentaminen ja motivointi. Studio Onella ohjaan sisäpyöräilyä. Minulta voit myös kysyä henkilökohtaista valmennusta.

Tuula Välimäki

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Olen tehnyt pitkän uran liikunnan parissa ja työskennellyt niin huippu-urheilijoiden kuin kuntoutujienkin parissa. Ohjausideologiani tiivistyy : ”Kuuntele kehoasi ja toimi sen parhaaksi”. Toivon, että onnistun tunneillani välittämään liikunnan iloa ja sen tuomaa hyvän olon tunnetta. Studio Onella ohjaan pilatesta. Tervetuloa tunneilleni!

Kuntosali & pienryhmäliikunta

Täyden palvelun kuntokeskuksemme fressi, aito ja helposti lähestyttävä ilmapiiri sekä laadukkaat ja tyylikkäät puitteet luovat viihtyisän harjoitteluympäristön. Meillä voit harjoitella sekä omassa rauhassa, että mukaansa tempaavissa pienryhmissä.

Personal training & ravintovalmennus

Valitse kattavista valmennuspaketeistamme juuri sinulle sopivin tapa kehittyä! Olit sitten jo kokeneempi harjoittelija tai liikunnan vasta-alkaja, elämäntapamuutoksessa jo pitkällä, tai sitä vasta aloitteleva, meiltä löydät varmasti niin itsellesi sopivan valmennuskokonaisuuden, kuin valmentajankin.