Tutustu tiimiimme!

Löydetään yhdessä paras versio sinusta!

Tutustu tästä!

Omistajat ja yrittäjät

Roosa Äikäs

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA RAVINTOVALMENTAJA
Luova johtaja, perustajaosakas
*****
040 523 4872
roosa@studio-one.fi

Olen valmentajana kekseliäs ja inspiroiva, jokaisen yksilölliset tarpeet aidosti huomioiva. Erityisesti voin olla avuksi liikuntaa vasta aloitteleville, kiireisille, stressaantuneille, omaa hyvinvointiaan esimerkiksi uraputkessa laiminlyöneille sekä kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta kaipaaville.

Mikko Äikäs

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA RAVINTOVALMENTAJA
Toimitusjohtaja, perustajaosakas
*****
040 829 5464
mikko@studio-one.fi

Omaat ehkä aiempaa harjoitustaustaa, mutta olet esimerkiksi urakiireiden takia laiminlyönyt itseäsi? Kun haluat hyödyntää koko potentiaalisi laadukkaan harjoittelun, sekä ravinnon ja palautumisen avulla, olen sinulle oikea valmentaja. 

Personal trainerit

Mia Uutinen

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER
*****
040 529 2870
mia@studio-one.fi

Kaipaatko potkua mielekkään liikunnan aloittamiseen tai oletko palaamassa tauon jälkeen takaisin treenin pariin? Kiinnostaako salitreeni, lihasvoiman lisäys tai vaikkapa vedessä treenaaminen, mutta pelkäät vettä? Onko motivaatio liikkumiseen hukassa? Ota minuun yhteyttä, autan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Sonja Salonen

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA LIIKUNNANOHJAAJA (AMK)
*****
040 771 2884
sonja@studio-one.fi

Kehosi on ainoa paikka, jossa sinun on pakko asua – pidetään siitä siis huolta. Autan sinua löytämään omat voimavarasi ja syventämään yhteyttä upeaan kotiisi, jota kehoksi kutsutaan. Etsitään yhdessä sinulle luonnollisimmat ja mielekkäimmät tavat pitää hyvinvointia yllä!

Ida Gustafsson

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA FYSIOTERAPEUTTI (AMK)
*****
045 232 0536
ida@studio-one.fi

Intohimoni on auttaa juuri Sinua yksilönä kohti terveellisempää arkea, parempia valintoja sekä vahvempaa versiota itsestäsi. Erityisosaamiseni on lihasvoiman lisääminen, erityistarpeiden mukaan sovellettu liikunta sekä yleinen fysiikkavalmennus oman urheilulajin tukemiseksi. 

Markus Nevalainen

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA FYSIOTERAPEUTTI (AMK)
*****
040 419 3782
markus@studio-one.fi

Näytän suuntaa ja ohjaan sinua keskittymään harjoittelun isoimpiin ydinkohtiin. Erityisosaamisalueitani ovat tuki- ja liikuntaelinten kuntoutus, kehonkoostumuksen muokkaus ja lihasvoiman lisääminen.

Sini Tuomi

KOULUTETTU PHYSIO TRAINER,
KUNTOUTUSOHJAAJA (AMK),
SAIRAANHOITAJA (AMK)
*****
040 719 7648
sini.tuomi@studio-one.fi

Esteet katoavat sinnikkään tieltä – olen oppaasi terveempään huomiseen. Erityisosaamistani on kuntouttaminen ja arjen haasteissa tukeminen.

Katja Aalto

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER
*****
044 257 7659
katja.aalto@studio-one.fi

Lähestymistapani harjoitteluun lähtee liikkumisen laadusta. Pyrin luomaan kestävää hyvinvointia ja vähentämään kipuja. Mikäli haluat, että liikkuvuutesi paranee, ryhtisi kohenee ja suoritustekniikkasi on kohdillaan, tervetuloa tunneilleni!

Seppo Hannula

HENKILÖKOHTAINEN VALMENTAJA, MENTAALIVALMENTAJA
*****
040 589 7148
seppo@studio-one.fi

Valmentajana olen kannustava ja motivoiva, mutta vaativa. Erityisosaamisiini kuuluvat kestävyysliikuntalajit, kuten juoksu ja hiihto, sekä pysyvään elämäntapmuutokseen ja eri kestävyyslajien kilpamatkoihin valmentaminen ja motivointi.

Ryhmäliikuntaohjaajat

Sini Kokkala

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA, LIIKUNNANOHJAAJA (AMK)

Mikäli haluat, että liikunta nostattaa hymyn huulillesi, piristää mieltäsi ja tuo hyvinvointia niin kehollesi, kuin mielellesi, ovat ohjaamani pienryhmätreenit sinua varten!

Sara Rusi

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA, FYSIOTERAPEUTTI (AMK)

Taustani fysioterapeuttina varmistaa sinulle turvallisen ja terveellisen liikkumisen vaihtoehtoisilla liikkeillä. Ennaltaehkäisevä liikunta on minulle, joten tunneillani harjoitellaan koko kehoa mahdollisimman täysivaltaisesti mukaansatempaavaan musiikin tahtiin. Olen kaksikielinen, joten ohjaus onnistuu minulta myös på svenska.

Tuula Välimäki

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Olen tehnyt pitkän uran liikunnan parissa ja työskennellyt niin huippu-urheilijoiden kuin kuntoutujienkin parissa. Ohjausideologiani tiivistyy : ”Kuuntele kehoasi ja toimi sen parhaaksi”. Toivon, että onnistun tunneillani välittämään liikunnan iloa ja sen tuomaa hyvän olon tunnetta. Studio Onella ohjaan pilatesta. Tervetuloa tunneilleni!

Kiia Lagerroos

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA, SAIRAANHOITAJA (AMK)

Olen haasteita rakastava sairaanhoitaja ja ryhmäliikunnan ohjaaja. Jo nuoresta asti liikunta on kuulunut vahvasti elämääni, alkuun omalla uralla kilpavoimistelussa ja tämän jälkeen valmentajan roolissa nuorten joukkuevoimistelussa. Ryhmäliikunnan ohjaukseen haluan tuoda tunneille mukaan kaikille mahdollisuuden liikkua oman kunnon ja tunteen mukaan, mutta kuitenkin pienen kipinän haastamaan itse itseään.

Helena Nuyttens

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA, JOOGAOHJAAJA

Ohjaan “täysillä, mutta en liian vakavalla otteella”. Tärkeintä mielestäni on kokonaisvaltainen hyvinvointi – tasapaino. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja joogaohjaaja. Minulla on pitkä liikunta-alan työkokemus niin aikuisliikunnan, kuntoutujien, kuin myös lasten ohjaamisesta. Olen pienestä pitäen voimistellut ja tanssinut. Viime vuosina joogasta on tullut minulle hyvin rakas laji ja elämäntapa. Studio Onella ohjaan hathajoogaa.

Sarianna Jakobsson

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA, KOULUTETTU PERSONAL TRAINER, FYSIOTERAPEUTTI (AMK)

Rakastan työtäni liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Ohjaajana olen aito, räväkkä ja iloinen. Olen koulutukseltani fysioterapeutti, personal trainer, tason 3 PhysioPilates -ohjaajana ja seksuaalineuvoja. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 2011. Studio Onella ohjaan PhysioPilatesta, lihaskuntoa ja lihasMIXiä.

Amanda Nousiainen

RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Ohjaan lempeästi, rennolla otteella harjoituksen tehokkuudesta tinkimättä. Tunneillani jokainen saa liikkua omaa kehoaan kuunnellen, vähitellen liikkuvuutta ja voimaa lisäten. Studio Onella ohjaan FasciaMethod-kehonhuoltotunteja sekä vatsa-selkä- ja lihaskuntotunteja.

Kuntosali & pienryhmäliikunta

Täyden palvelun kuntokeskuksemme fressi, aito ja helposti lähestyttävä ilmapiiri sekä laadukkaat ja tyylikkäät puitteet luovat viihtyisän harjoitteluympäristön. Meillä voit harjoitella sekä omassa rauhassa, että mukaansa tempaavissa pienryhmissä.

Personal training & ravintovalmennus

Valitse kattavista valmennuspaketeistamme juuri sinulle sopivin tapa kehittyä! Olit sitten jo kokeneempi harjoittelija tai liikunnan vasta-alkaja, elämäntapamuutoksessa jo pitkällä, tai sitä vasta aloitteleva, meiltä löydät varmasti niin itsellesi sopivan valmennuskokonaisuuden, kuin valmentajankin.