Tutustu tiimiimme!

Tutustu & löydä

itsellesi sopiva valmentaja

Tutustu tästä!

 

 

 

 

 

Ida Gustafsson

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA FYSIOTERAPEUTTI (AMK)
*****
045 232 0536
ida@studio-one.fi

Intohimoni on auttaa juuri Sinua yksilönä kohti terveellisempää arkea, parempia valintoja sekä vahvempaa versiota itsestäsi. Erityisosaamiseni on lihasvoiman lisääminen, erityistarpeiden mukaan sovellettu liikunta sekä yleinen fysiikkavalmennus oman urheilulajin tukemiseksi. 

Markus Nevalainen

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER, FYSIOTERAPEUTTIOPISKELIJA
*****
040 419 3782
markus@studio-one.fi

Näytän suuntaa ja ohjaan sinua keskittymään harjoittelun isoimpiin ydinkohtiin. Erityisosaamisalueitani ovat tuki- ja liikuntaelinten kuntoutus, kehonkoostumuksen muokkaus ja lihasvoiman lisääminen.

Marika Havia

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER
*****
044 237 9755
marika@studio-one.fi

Opetellaan yhdessä kuuntelemaan kehoa ja nauttimaan elämästä! Liike ja ravinto ovat lääke kaikkeen – ainakin ne auttavat kummasti kolotuksiin ja pitävät elämäniloa yllä! Tule löytämään liikunnan ja ruuan ilo avustuksellani.

Sini Tuomi

KOULUTETTU PHYSIO TRAINER,
KUNTOUTUSOHJAAJA (AMK),
SAIRAANHOITAJA (AMK)
*****
040 719 7648
sini.tuomi@studio-one.fi

Esteet katoavat sinnikkään tieltä – olen oppaasi terveempään huomiseen. Erityisosaamistani on kuntouttaminen ja arjen haasteissa tukeminen.

Katja Aalto

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER
*****
044 257 7659
katja@studio-one.fi

Lähestymistapani harjoitteluun lähtee liikkumisen laadusta. Pyrin luomaan kestävää hyvinvointia ja vähentämään kipuja. Mikäli haluat, että liikkuvuutesi paranee, ryhtisi kohenee ja suoritustekniikkasi on kohdillaan, olen sinulle oikea valmentaja!

Hanna Huikko

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER
*****
050 349 9445
hanna@studio-one.fi

Mikäli haluat toimivan ja vahvan kehon, saada lisää virkeyttä ja hyvää oloa päiviisi sekä löytää levon ja aktiivisuuden tasapainon, tervetuloa valmennukseeni! Erityisosaamisalueeseeni kuuluu monipuolinen voiman, tuen ja liikkuvuuden yhdistäminen harjoittelussa.

Sinikka Mäkinen

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA LIIKUNTANEUVOJA
*****
040 721 6580
sinikka@studio-one.fi

Mikäli haluat oppia uutta, rikkoa omia rajojasi ja löytää itsestäsi voimavaroja, joita et ehkä edes tiennyt omaavasi, olen juuri sinulle sopiva valmentaja. Lisäksi erityisosaamisalueisiini kuuluvat raskauden aikainen ja sen jälkeinen liikunta.

Seppo Hannula

HENKILÖKOHTAINEN VALMENTAJA, MENTAALIVALMENTAJA
*****
040 589 7148
seppo@studio-one.fi

Valmentajana olen kannustava ja motivoiva, mutta vaativa. Erityisosaamisiini kuuluvat kestävyysliikuntalajit, kuten juoksu ja hiihto, sekä pysyvään elämäntapmuutokseen ja eri kestävyyslajien kilpamatkoihin valmentaminen ja motivointi.

Laura Häkkilä

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER
*****
041 536 2671
laura@studio-one.fi

Valmennusfilosofiaani kuuluu vahvasti ilon kautta tekeminen, pienten edistysaskeleiden huomioiminen ja kiitollisuus toimivasta kehosta. Eritysosaamistani ovat lihasvoiman ja -massan kasvattaminen, kehonkoostumuksen parantaminen ja terveellinen ravitsemus.

Jenni Sandell

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA RAVINTOVALMENTAJA
*****
040 585 6582
jenni@studio-one.fi

Haluan valmentaa sinua niin että suunnittelemme yhdessä sopivat askeleet kohti liikkumista, oikeanlaista ravintoa ja tasapainoa. Mieluisimmat kohderyhmäni ovatkin liikunnan aloittajat ja ruuhkavuosien keskellä itsensä unohtaneet.

Sini Kokkala

LIIKUNNANOHJAAJA (AMK),
KOULUTETTU RAVINTOVALMENTAJA
*****
040 754 5991
sini@studio-one.fi

Mikäli haluat, että liikunta nostattaa hymyn huulillesi, piristää mieltäsi ja tuo hyvinvointia niin kehollesi, kuin mielellesi, ovat ohjaamani pienryhmätreenit sinua varten!

Sara Rusi

FYSIOTERAPEUTTI (AMK)
*****
050 301 9294
sara@studio-one.fi

Fysioterapian tarkoitus on ylläpitää ja edistää ihmisen liikkumista ja toimintakykyä sekä ennaltaehkäistä vammojen syntymistä. Minulle tärkeintä fysioterapeuttina onkin ohjata ja neuvoa asiakasta terveelliseen liikkumiseen.

Mikko Äikäs

TOIMITUSJOHTAJA, PERUSTAJAOSAKAS
Koulutettu Personal trainer ja ravintovalmentaja
040 829 5464
mikko@studio-one.fi

Roosa Äikäs

LUOVA JOHTAJA, PERUSTAJAOSAKAS
Koulutettu Personal trainer ja ravintovalmentaja
040 523 4872
roosa@studio-one.fi

Palvelumme yksityisille

Personal training & ravintovalmennus

Valitse kattavista valmennuspaketeistamme juuri sinulle sopivin tapa kehittyä! Olit sitten jo kokeneempi harjoittelija tai liikunnan vasta-alkaja, elämäntapamuutoksessa jo pitkällä, tai sitä vasta aloitteleva, meiltä löydät varmasti niin itsellesi sopivan valmennuskokonaisuuden, kuin valmentajankin.

Palvelumme yrityksille

Työhyvinvointi

Tarjoamme avaimet käteen -periaatteella yrityksellenne yksilöllisen hyvinvointisopimuksen tai työhyvinvointipäivän – aitoa mitattavuutta ja jatkuvuutta työhyvinvointiin jokaisen osallistujan omilla ehdoilla, jolloin yhdessä asetetut tavoitteet täyttyvät varmasti!