Tutustu tiimiimme!

Tutustu & löydä

itsellesi sopiva valmentaja

Tutustu tästä!

Amanda Sundvik

FYSIOTERAPEUTTI (AMK), KOULUTETTU PHYSIO TRAINER
*****
050 518 7390
amanda@studio-one.fi

Oletko liikuntaa aloitteleva tai palaamassa tauon jälkeen liikunnan pariin? Kaipaatko motivaatiota liikkumiseen tai lisäboostia treeneihin? Haluan tuottaa sinulle onnistumisen kokemuksia ja tuoda hyvää mieltä sekä oloa arkeesi!

Mia Uutinen

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER
*****
040 529 2870
mia@studio-one.fi

Kaipaatko potkua mielekkään liikunnan aloittamiseen tai oletko palaamassa tauon jälkeen takaisin treenin pariin? Kiinnostaako salitreeni, lihasvoiman lisäys tai vaikkapa vedessä treenaaminen, mutta pelkäät vettä? Onko motivaatio liikkumiseen hukassa? Ota minuun yhteyttä, autan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tanja Heleä

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER
*****
045 630 0274
tanja@studio-one.fi

Haluaisitko tehdä elämäntapamuutoksen, muttet tiedä mistä lähteä liikkeelle? Ehkä olet jo ottanut ensimmäiset askeleet tai treenannut kauan, mutta koet tarvitsevasi tukea matkallasi? Erityisosaamistani ovat elämäntapamuutokset, TRX-treeni ja kestävyysliikunta. 

Sonja Salonen

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA LIIKUNNANOHJAAJA (AMK)
*****
040 771 2884
sonja@studio-one.fi

Kehosi on ainoa paikka, jossa sinun on pakko asua – pidetään siitä siis huolta. Autan sinua löytämään omat voimavarasi ja syventämään yhteyttä upeaan kotiisi, jota kehoksi kutsutaan. Etsitään yhdessä sinulle luonnollisimmat ja mielekkäimmät tavat pitää hyvinvointia yllä!

Ida Gustafsson

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA FYSIOTERAPEUTTI (AMK)
*****
045 232 0536
ida@studio-one.fi

Intohimoni on auttaa juuri Sinua yksilönä kohti terveellisempää arkea, parempia valintoja sekä vahvempaa versiota itsestäsi. Erityisosaamiseni on lihasvoiman lisääminen, erityistarpeiden mukaan sovellettu liikunta sekä yleinen fysiikkavalmennus oman urheilulajin tukemiseksi. 

Markus Nevalainen

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER, FYSIOTERAPEUTTIOPISKELIJA
*****
040 419 3782
markus@studio-one.fi

Näytän suuntaa ja ohjaan sinua keskittymään harjoittelun isoimpiin ydinkohtiin. Erityisosaamisalueitani ovat tuki- ja liikuntaelinten kuntoutus, kehonkoostumuksen muokkaus ja lihasvoiman lisääminen.

Sini Tuomi

KOULUTETTU PHYSIO TRAINER,
KUNTOUTUSOHJAAJA (AMK),
SAIRAANHOITAJA (AMK)
*****
040 719 7648
sini.tuomi@studio-one.fi

Esteet katoavat sinnikkään tieltä – olen oppaasi terveempään huomiseen. Erityisosaamistani on kuntouttaminen ja arjen haasteissa tukeminen.

Katja Aalto

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER
*****
044 257 7659
katja@studio-one.fi

Lähestymistapani harjoitteluun lähtee liikkumisen laadusta. Pyrin luomaan kestävää hyvinvointia ja vähentämään kipuja. Mikäli haluat, että liikkuvuutesi paranee, ryhtisi kohenee ja suoritustekniikkasi on kohdillaan, olen sinulle oikea valmentaja!

Seppo Hannula

HENKILÖKOHTAINEN VALMENTAJA, MENTAALIVALMENTAJA
*****
040 589 7148
seppo@studio-one.fi

Valmentajana olen kannustava ja motivoiva, mutta vaativa. Erityisosaamisiini kuuluvat kestävyysliikuntalajit, kuten juoksu ja hiihto, sekä pysyvään elämäntapmuutokseen ja eri kestävyyslajien kilpamatkoihin valmentaminen ja motivointi.

Sini Kokkala

LIIKUNNANOHJAAJA (AMK),
KOULUTETTU RAVINTOVALMENTAJA
*****
040 754 5991
sini@studio-one.fi

Mikäli haluat, että liikunta nostattaa hymyn huulillesi, piristää mieltäsi ja tuo hyvinvointia niin kehollesi, kuin mielellesi, ovat ohjaamani pienryhmätreenit sinua varten!

Sara Rusi

FYSIOTERAPEUTTI (AMK)
*****
050 301 9294
sara@studio-one.fi

Fysioterapian tarkoitus on ylläpitää ja edistää ihmisen liikkumista ja toimintakykyä sekä ennaltaehkäistä vammojen syntymistä. Minulle tärkeintä fysioterapeuttina onkin ohjata ja neuvoa asiakasta terveelliseen liikkumiseen.

Roosa Äikäs

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA RAVINTOVALMENTAJA
Luova johtaja, perustajaosakas
*****
040 523 4872
roosa@studio-one.fi

Olen valmentajana kekseliäs ja inspiroiva, jokaisen yksilölliset tarpeet aidosti huomioiva. Erityisesti voin olla avuksi liikuntaa vasta aloitteleville, kiireisille, stressaantuneille, omaa hyvinvointiaan esimerkiksi uraputkessa laiminlyöneille sekä kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta kaipaaville.

Mikko Äikäs

KOULUTETTU PERSONAL TRAINER JA RAVINTOVALMENTAJA
Toimitusjohtaja, perustajaosakas
*****
040 829 5464
mikko@studio-one.fi

Omaat ehkä aiempaa harjoitustaustaa, mutta olet esimerkiksi urakiireiden takia laiminlyönyt itseäsi? Kun haluat hyödyntää koko potentiaalisi laadukkaan harjoittelun, sekä ravinnon ja palautumisen avulla, olen sinulle oikea valmentaja. 
Palvelumme yksityisille

Personal training & ravintovalmennus

Valitse kattavista valmennuspaketeistamme juuri sinulle sopivin tapa kehittyä! Olit sitten jo kokeneempi harjoittelija tai liikunnan vasta-alkaja, elämäntapamuutoksessa jo pitkällä, tai sitä vasta aloitteleva, meiltä löydät varmasti niin itsellesi sopivan valmennuskokonaisuuden, kuin valmentajankin.

Palvelumme yrityksille

Työhyvinvointi

Tarjoamme avaimet käteen -periaatteella yrityksellenne yksilöllisen hyvinvointisopimuksen tai työhyvinvointipäivän – aitoa mitattavuutta ja jatkuvuutta työhyvinvointiin jokaisen osallistujan omilla ehdoilla, jolloin yhdessä asetetut tavoitteet täyttyvät varmasti!