Meillä on kyllä ihan mahtavia asiakkaita! Yksi heistä on Anna. Hänen tarinansa haluan ehdottomasti jakaa kanssanne, sillä uskon, että aika moni pystyy samaistumaan haasteisiin, joiden kanssa Annakin paini ja joiden vuoksi hän päätti viime vuonna tulla juttusillemme.

 

Pienten lasten äitinä Anna oli sortunut yleiseen erheeseen eli unohtanut ns. ruuhkavuosissa itsensä ja huolehtinut enemmän lapsistaan ja heidän hyvinvoinnistaan kuin omastaan. Olo oli väsynyt, vaikka nukuttukin oli, ja liikunnasta oli kadonnut ilo. Myös päänsäryt, migreenit ja niska- ja selkäkivut alkoivat haitata toimistotyöläistä.

Annalle tärkeimmät tavoitteet valmennuksen alussa olivatkin jojoilun lopettaminen, ilon löytäminen mukaan liikuntaan ja liikunnan tuominen taas säännölliseksi osaksi arkea. Alla Annan omia ajatuksia valmennuksesta.

”Olen teini-iästä viime vuoteen saakka ollut kaikenlaisilla on-off kuureilla ilman sen suurempaa tulosta, joten myös henkinen hyvinvointi alkoi kärsiä. Viime vuonna päätin, että nyt teen asiat eri tavalla, koska haluan voida paremmin. Tiedostin kuitenkin, että tarvitsen tähän apua ja otin yhteyttä Studio Oneen.

Jo tässä vaiheessa valmennusta huomaan eron entiseen, sillä mieleni tekee liikkua ja oikein kaipaan sitä! Lisäksi olen luopunut ajatuksesta, että minun pitää – se on muuttunut muotoon: ’minä haluan ja minä saan’! Valmennuksessa parasta on energinen olo treenin jälkeen ja valmentajan tuki sekä tsemppaus. Valmentajan kanssa ollaan myös mietitty, miten konkreettisesti treenaaminen saadaan sovitettua perheellisen vuorotyöläisen arkeen. Mahtavaa on myös se, että motivaatio ja sen pysyminen on varmistettu sillä, että aloitetaan rauhallisesti eikä mennä heti sata lasissa. En vaadi itseltäni liikaa, vaan nimenomaan tähtäämme yhdessä kestävään elämäntapojen muutokseen.

Studio One on mahtava paikka treenata, oma yksilöllinen ohjelma ja valmentajan täysi huomio ja keskittyminen juuri minuun ja minun tekemiseen. Lisäksi omat tilat treeneissä madaltavat askelta harjoittelun aloittamiseen. Olen erittäin tyytyväinen valintaani! Treenit ovat haastavia, mutta motivoivia ja myös minun toiveita kuunnellaan. Treenaamisen lisäksi saan hyvää henkistä tukea ja peilausta lapsiperheen arkeen ja haasteisiin.”

Kuten aina iloinen Anna totesikin, rauhassa eteenpäin, jolloin tuloksista saa nauttia loppuelämän eikä liikkumisesta tai itsestään huolehtimisesta tule pakkopullaa.

Jos itse kamppailet vaikka juuri tämänlaisten haasteiden kanssa, ole rohkeasti yhteydessä!