Sini Tuomi

Koulutettu Physio Trainer, Kuntoutusohjaaja (AMK), Sairaanhoitaja (AMK)
Lue lisää minusta!

Moi, olen Sini!

Olemme kaikki yksilöitä ja elämäntilanteemme ovat erilaiset. Tämä edellyttää yksilöllistä valmennusta ja suunnitelmallisuutta harjoittelussa sekä ravitsemuksessa. Anna minun toimia oppaanasi tiellä hyvinvointiin.

Valmentajana olen kannustava ja motivoiva. Ohjaan ja voimaannutan sinua psyykkisellä sekä fyysisellä tasolla. Näkemyksesi ovat minulle tärkeitä; kuuntelen ja tuen sinua koko matkasi ajan. Sopeutan harjoittelun elämäntilanteeseesi. Tavoitteeni on tehdä sinusta itsenäinen ja motivoitunut liikkuja. Henkilökohtainen valmennus yhdistettynä monipuoliseen harjoitteluun ja ravitsemukseen auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. 

Minulla on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntouttamisesta. Valmennukseni ovat erittäin monipuolisia eivätkä rajoitu vain kuntosalille. Harjoitella voi missä ympäristössä tahansa. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (AMK), laillistettu kuntoutusohjaaja (AMK) sekä FIHF Personal trainer/Physio trainer. Lisäksi olen opiskellut Lahden ammattikorkeakoulussa anatomian ja fysiologian kursseja sekä lihastasapaino- ja liikkuvuustestausta. Sairaanhoitajana olen työskennellyt ortopedisella ja traumatologisella leikkausosastolla 8 vuotta.

Esteet katoavat sinnikkään tieltä - olen oppaasi terveempään huomiseen