Seppo Hannula

Henkilökohtainen valmentaja ja mentaalivalmentaja
Lue lisää minusta!

Moi, olen Seppo!

Pidän liikunnassa ja terveellisissä elämäntavoissa tärkeimpinä niiden mukanaan tuomaa hyvää oloa ja energiaa, joiden avulla jaksaa arjessa paremmin.

Valmentajana olen kannustava ja motivoiva, mutta vaativa. Suunnittelen valmennukseni aina henkilökohtaisesti omat tavoitteesi, toiveesi ja lähtökohtasi huomioiden. Vuosikymmenien vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla opastan Sinutkin kohti unelmiasi. Sinun tavoitteesi on myös minun tavoitteeni!

Olen toiminut liikunta-alalla vuodesta 2000, jolloin harrastus vaihtui työksi. Vuosina 2004-2005 suoritin aikuisliikunnan tutkinnon Eerikkilän urheiluopistossa. Kestävyysliikuntaa olen harrastanut monipuolisesti koko elämäni. Ennätykseni marathonilla on 2.55,35 ja 25 kilometrillä 1.34,15. Pirkanhiihdon (90km) olen parhaimmillani hiihtänyt aikaan 4.49. Eri kestävyyslajien kilpamatkoille, kuten kympille, puolimaratonille tai maratonille, olenkin valmentanut miltei sata asiakasta urani aikana. Erityisosaamisalueisiini kuuluvat kestävyysliikunta, pysyvät elämäntapamuutokset sekä motivointi.

Liikunta ja terveelliset elämäntavat lisäävät energiaa ja hyvinvointia arjessa.