Sara Rusi

Fysioterapeutti (AMK)
Lue lisää minusta!

Moikka, olen Sara!

Fysioterapian tarkoitus on ylläpitää ja edistää ihmisen liikkumista ja toimintakykyä sekä ennaltaehkäistä vammojen syntymistä. Tärkein tehtäväni fysioterapeuttina on ohjata ja neuvoa asiakasta terveelliseen liikkumiseen.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti. Valmistuin fysioterapeutiksi Helsingistä vuonna 2014. Lisäksi omaan pätevyyden kinesioteippaukseen. Itselläni on pitkä tausta joukkueurheilusta, erityisesti jalkapallosta, ja sen myötä erilaiset urheiluvammat, kuten niiden ehkäisy ja hoito, ovat tulleet tutuiksi.

Luonteeltani olen rauhallinen ja positiivinen. Näen jokaisen asiakkaan kokonaisuutena ja otan huomioon hänen kaikki osa-alueensa. Polven kipu ei välttämättä johdu pelkästään polvesta, vaan kipu voi liittyä esimerkiksi nilkan tai lonkan virheasentoon. Haluan yhdessä asiakkaan kanssa löytää turvallisen ja kivuttoman tavan liikkua, jotta liikunnasta nauttiminen olisi mahdollista. Sillä siitähän liikunnassa on kyse, hauskanpidosta ja hyvinvoinnista!

Toimin Studio Onella konsultoivana fysioterapeuttina, eli en tee valmennuksia. Minuun voit olla yhteydessä, mikäli kaipaat fysioterapeutin apua johonkin vammaan tai vaivaan. Mikäli olet jo valmennusasiakkaamme, voit kysyä lisätietoja konsultaatiostani omalta valmentajaltasi.

Liikunnassa kyse on ennen kaikkea hauskanpidosta ja hyvinvoinnista!