Roosa Äikäs

Koulutettu personal trainer, ravintovalmentaja ja mindfulness ohjaaja, luova johtaja, perustajaosakas
Lue lisää minusta!

Moikka, olen Roosa!

Elätkö kiireistä ja stressaavaa arkea, jossa laiminlyöt jatkuvasti omaa hyvinvointiasi, mutta haluaisit tehdä muutoksen? Autan sinua löytämään oikeanlaiset työkalut niin liikkumiseen, ravitsemukseen, lepoon ja palautumiseen kuin stressinhallintaankin. Kunhan omaat motivaatiota ja kokeilunhalua, lupaan auttaa sinut kohti tasapainoista arkea!

Valmennusperiaatteenani on, ettei mikään ole kiellettyä tai pakollista, päinvastoin. Tasapaino tai pysyvä muutos ei synny pakottamalla, vaan oikeanlaiset itselle hyvältä tuntuvat keinot löytämällä. Liikunnasta pitää voida nauttia ja sen tulee tarjota haasteita sopivissa määrin. Myös ruuan tulee mielestäni olla nautinto, kuitenkin tuottaen samalla aidosti hyvää oloa keholle. Tasapainon saavuttamiseksi on kiireisessä ja stressaavassa arjessa osattava lisäksi antaa riittävästi aikaa levolle ja palautumiselle sekä opittava hallitsemaan stressiä. Oma arkesi ja tavoitteesi sekä nämä tekijät huomioiden suunnittelen valmennuksen juuri Sinulle sopivimmaksi.

Olen Studio Onen toinen perustaja ja omistaja. Koulutukseltani olen personal trainer, ravintovalmentaja, mindfulness ohjaaja CMIF ja liiketalouden tradenomi. Lisäksi olen suorittanut Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Luonteeltani olen positiivinen, aito ja helposti lähestyttävä. Pian viiden yrittäjävuoteni aikana olen valmentanut jo satoja asiakkaita kohti hyvinvoivempaa arkea. Elän myös itse kiireistä ja stressaavaa arkea, mutta samalla voiden hyvin ja nauttien elämästä. Minulla on siis varmasti tarjota käytännönläheisiä ratkaisuja ja ymmärrystä muutoshaasteisiisi.

In between goals is a thing called life that has to be lived and enjoyed. Find balance!