Petra Mäkipaakkanen

Koulutettu personal trainer ja liikuntaneuvoja
Lue lisää minusta!

Heippa, olen Petra!

Valmentajana minulle on tärkeää löytää juuri sinulle sopiva tasapaino niin liikunnan, ravitsemuksen kuin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osalta. Minulle hyvinvointi on kokonaisuus, joka rakentuu pikkuhiljaa pala palalta, mutta jonka löydettyäsi ei sinun tarvitse enää miettiä hyviä tai huonoja valintoja, sillä tiedät elämäsi olevan tasapainossa.

Mikäli olet aloittelija niin etsimme yhdessä juuri sinulle sopivia tapoja nostaa arjen aktiivisuutta sekä liikuntamuotoja, joista saat itsellesi oikeasti hyvän olon, etkä tee niitä vain siksi ”että täytyy”. Opetellaan yhdessä, miten jo pienistä ruokailutottumusten muutoksista tulee pysyviä tapoja, jotka tuovat sinulle lisää hyvää oloa sekä energiaa elämääsi. Jos taas olet jo kokeneempi kuntoilija ja haet uutta inspiraatiota harjoitteluusi niin keksitään yhdessä sinulle uusia tapoja treenata ja kehittää itseäsi kohti tavoitteitasi.

Olen valmistunut Vierumäen urheiluopistolta liikunnanneuvojaksi ja personal traineriksi. Tämän lisäksi olen toiminut useamman vuoden seuratoiminnassa valmentajana sekä suorittanut avoimessa yliopistossa ravitsemustieteiden opintoja. Opintojen jälkeenkin olen motivoitunut ja kiinnostunut jatkuvasti tutkimaan alan uusimpia tuulia. Erityisesti ravitsemusasiat ovat lähellä sydäntäni ja haluan oppia siitä jatkuvasti uutta. Olen ollut jo pari vuotta kasvissyöjä ja tottunut yhdistämään sen liikunnalliseen elämäntapaan, joten näin ollen osaan auttaa sinua myös kasvisruokailuun liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi tykkään hakea liikunnan tuomaa iloa kokeilemalla rohkeasti eri lajeja. Omaa erikoisalaani treenaamisen osalta ovat esimerkiksi kehonpainoharjoittelu sekä käsilläseisonta.

Hyvinvointi on kokonaisuus, joka rakentuu pikkuhiljaa palapalalta, mutta jonka löydettyäsi ei sinun tarvitse enää miettiä hyviä tai huonoja valintoja, sillä tiedät elämäsi olevan tasapinossa.