Mindfulness Coaching

Saavuta rauhallisempi, tasapainoisempi ja hyvinvoivempi arki mielen taitojasi kehittämällä – toimit viisaammin haastavissakin tilanteissa.
Varaa 45min veloitukseton kokeilukerta

Mindfulness Coaching

Haluaisitko muuttaa elämäntapojasi, voida paremmin ja saavuttaa rauhallisemman ja tasapainoisemman arjen, mutta kompastut joka kerta arjen haasteisiin, kuten kiireeseen, stressiin tai väsymykseen? Etkö ole onnistunut yrityksistä huolimatta löytämään liikunnan iloa? Tai kärsitkö epävarmuudesta, ahdistuksesta tai lannistavasta itsekritiikistä?

Mindfulness valmennuksemme avulla tulet tietoiseksi ajatus- ja toimintamalleistasi, jolloin voit kehittää rinnalle uusia, parempia tapoja, jotka tukevat hyvinvointiasi, tavoitteitasi ja haluamaasi muutosta. Opit käsittelemään paremmin stressiä ja haastavia tunteita ja ajatuksia ja saavutat sitä kautta rauhallisemman ja tasapainoisemman arjen ja toimit viisaammin haastavissakin tilanteissa.

Tienhaara

TIENHAARA sopii sinulle, jolle mindfulness on vielä uutta, etkä ole varma sopiiko se sinulle, mutta haluaisit kokeilla. Valmennus sopii myös sinulle, jolle mindfulness on jo tuttua, mutta kamppailet yhä stressin, ahdistuksen, jatkuvan kiireen, epävarmuuden tai lannistavan itsekritiikin kanssa. Valmennuksen sisältö ja teemat räätälöidään tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta. Tapaamiset onnistuvat myös etänä.

  • 6 tapaamista valmentajan kanssa
  • kotiharjoitukset
  • harjoitukset ääninauhoina
  • kesto 6vko (1 tapaaminen/vko), hinta yht. 595 €, maksu 1-2 erässä TAI kesto 3kk (2 tapaamista/kk), hinta 225€/kk
Varaa nyt

Polku

POLKU sopii sinulle, jolle mindfulness on vielä melko uutta. Valmennuksen aikana opit käyttämään mindfulnessia hyvinvointisi tukena ja mm. käsittelemään stressiä, tekemään tietoisempia valintoja ja lisäämään kykyäsi rentoutua ja rauhoittua. Valmennus onnistuu myös etävalmennuksena.

  • 12 tapaamista
  • kotiharjoitukset
  • harjoitukset ääninauhoina
  • kesto 3kk (4 tapaamista/kk) , hinta 395€/kk TAI kesto 6kk (2 tapaamista/kk), hinta 225€/kk
Varaa nyt
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä. HUOM! Tarkistathan lomakkeen lähetettyäsi, että se lähti varmasti. Onnistuneen lomakkeen lähetyksen jälkeen sinut ohjataan erilliselle sivulle, jossa kerrotaan lomakkeen lähteneen. Mikäli näin ei tapahdu, paina uudelleen lähetä-painiketta. Mikäli emme ole sinuun yhteydessä 1-3 arkipäivän kuluessa yhteydenotostasi, otathan yhteyttä suoraan sähköpostilla osoitteeseen info@studio-one.fi tai puhelimitse 040 829 5464.

Kiinnostuitko? Varaa veloitukseton 45min tapaaminen mindfulness ohjaajan kanssa!