Mindfulness Coaching

Saavuta rauhallisempi ja tasapainoisempi arki stressinhallintaasi kehittämällä – toimit viisaammin haastavissakin tilanteissa.
Varaa kartoitustapaaminen

Mindfulness Coaching

Kärsitkö jatkuvasta kiireestä, stressistä, epävarmuudesta, ahdistuksesta tai lannistavasta itsekritiikistä? Tuntuuko, että elät usein menneessä tai tulevassa, murehtien, muistellen tai suunnitellen, mutta keskittyminen nykyhetkeen on haastavaa? Mindfulness valmennuksemme on rakennettu näiden teemojen ympärille ja se auttaa sinua hallitsemaan stressiä paremmin ja sitä kautta saavuttamaan rauhallisemman ja tasapinoisemman arjen ja toimimaan viisaammin haastavissakin tilanteissa.

Polku

POLKU on kehitetty vahvistamaan stressinhallintaasi mindfulnessin eli tietoisen läsnäolon keinoin. Tämä valmennus sopii sinulle, joka haluat parantaa stressinhallintaasi ja sitä kautta elämänlaatuasi ja suorituskykyäsi, ja jolle mindfulness on vielä melko uutta.

  • 16 tapaamista valmentajan kanssa
  • kotiharjoitukset
  • harjoitukset ääninauhoina
  • 395 € / kk | kesto 4 kk
Varaa

Tienhaara

TIENHAARA sopii sinulle, jolle mindfulness on jo tuttua, mutta kamppailet yhä stressin, ahdistuksen, jatkuvan kiireen, epävarmuuden tai lannistavan itsekritiikin kanssa. Voit valita yksittäisen tapaamisen tai useampia tai voimme kartoittaa tarpeesi yhdessä ja rakentaa sinulle sopivan kokonaisuuden.

  • 1 tapaaminen / 110 €
Varaa
Ota yhteyttä

Kartoitamme tarpeesi ja tarjoamme sopivaa kokonaisuutta. Kartoitustapaaminen on aina maksuton, eikä sido mihinkään.

Varaa kartoitustapaaminen