Mia Uutinen

Koulutettu personal trainer
Lue lisää minusta!

Heippa, olen Mia!

Oletko liikuntaa aloitteleva tai onko motivaatio liikkumiseen hukassa? Onko takanasi pitkä treenitauko ja kynnys aloittaa liikkuminen on kasvanut?

Olen Mia, 39-vuotias FAF personal trainer sekä kuntosaliohjaaja ja täällä auttamassa sinua kohti liikunnallista elämäntapaa. Suunnittelen treeneihisi tarvittavat välietapit, joilla saavutamme haluamasi tulokset, ovat ne sitten elämäntapamuutoksissa tai spesifeissä tavoitteissa kuten esimerkiksi lihasvoiman kasvattamisessa.

Valmennuksissani haemme kestäviä tuloksia realistisilla tavoitteilla sekä teemme liikkumisesta mielekästä, jotta liikunta jää osaksi arkeasi. Otan valmennuksissa aina huomioon elämäntilanteesi, esimerkiksi istumatyöstä vuosien varrella aiheutuneet kuormitukset keholle.

Olen itse rennolla tavalla intohimoinen liikkuja ja lajini vaihtelevat sisäpyöräilystä kuntosalitreeniin sekä vesiurheiluun. Luonteeltani olen hauska ja lempeä, mutta jämäkkä. Liikunnan ohella olen opiskellut aikuiskasvatustieteitä ja psykologiaa, mutta viimeiset kuusi vuotta olen työskennellyt pelkästään liikunnan ja lajivalmennuksen parissa tehden henkilökohtaista valmennusta, ryhmäliikunnanohjausta sekä laitesukelluskoulutusta.

Treeneistämme lähdet aina hyvillä mielin ja motivoituneena. Otahan yhteyttä ja tule rohkeasti tekemään kanssani muutoksia!

Kanssani voit treenata turvallisesti niin kuntosalilla, lenkkipolulla kuin vedessä.