Tutustu yritykseemme!

Visiomme, arvomme

& tarinamme

Tutustu tästä!
Meistä

Kunto- ja hyvinvointikeskus Studio One

Me olemme Kunto- ja hyvinvointikeskus Studio One. Valmennamme, tuemme ja ohjaamme asiakkaitamme kohti tavoitteita ja unelmia raikkaalla otteella uniikeissa, laadukkaissa harjoitustiloissa. Meiltä saat paitsi uniikit ja viihtyisät harjoitustilat kuntosaliharjoitteluun, myös ammattitaitoista liikunta- ja ravintovalmennusta omissa yksilöllisissä tiloissaan sekä ryhmäohjausta laadukkaasti pienryhmissä. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti teemme sen freessillä asenteella, tuloksekkaasti ja luotettavasti sekä ennen kaikkea suurella sydämellä.

Intohimomme on auttaa asiakkaitamme voimaan paremmin fyysisesti ja siten tuottaa parempaa elämänlaatua todennettavilla tuloksilla. Meille on erityisen tärkeää tarjota asiakkaillemme upeat harjoittelutilat sekä pystyä lunastamaan asiakkaidemme luottamus päivittäin ammattimaisella ja läsnäolevalla otteella sekä positiivisella asenteella. Näemme itsemme ensi sijassa ihmisten arjen paranemisen mahdollistajina. Tämä pätee myös valmennusfilosofiaamme, jonka lähtökohtina toimivat omat arvomme: arjesta nauttiminen, positiivinen elämänasenne sekä terve ja hyvinvoiva mieli ja keho.

Löydetään yhdessä paras versio sinusta!

Visiomme

Visiomme on olla Turun fressein ja tyylikkäin, mutta samalla helpostilähestyttävin ja ammattimaisin kuntokeskus ja valmennusyritys. Tavoitteenamme on, että aito välittämisemme ja ammattimaisuutemme näkyy asiakaslupauksen jokapäiväisenä lunastuksena. Olemme paikallinen nuorten yrittäjien pyörittämä kunto- ja hyvinvointikeskus. Haluamme aidosti auttaa niin yksilö- kuin yritysasiakkaitammekin, tuottaen heille energisempää ja nautinnollisempaa arkea todistetusti toimivin periaattein, ja ennen kaikkea pysyvin tuloksin.

Arvomme

  1. AMMATTIMAISUUS
    Toimintamme perustuu tukittuun näyttöön. Emme anna ohjeita, jotka olemme kokeneet itsellämme hyviksi, vaan ohjeita, jotka on tutkittu toimivan valtaväestöllä. Ammattitaitoamme on tuoda nämä suositukset yksilötasolle. Koulutamme itseämme jatkuvasti pysyäksemme ajantasalla ja kannamme vastuun kaikesta toiminnastamme. Emme missään olosuhteissa ylitä oman ammattitaitomme rajaa. Kaikessa toiminnassamme pyrimme ennen kaikkea pysyviin muutoksiin, olivat ne sitten suuria tai pieniä.
  2. YKSILÖLLISYYS
    Otamme aina huomioon jokaisen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Kukaan meistä ei ole toinen toisensa kopio, niinpä eivät ole meidän suunnitelmamme tai ohjeemmekaan. Haluamme kaikessa toiminnassamme säilyttää henkilökohtaisen yhteyden asiakkaisiimme. Harjoitusstudiomme on luotu siten, että kynnys tulla paikan päälle on mahdollisimman matala. Tiloissamme pääsee aina harjoittelemaan rauhassa, suojassa tuijottavilta katseilta.
  3. KÄYTÄNNÖNLÄHEISYYS
    Jokaisen valmennuksemme lähtökohtana on ihmisen henkilökohtainen arki. Kuuntelemme asiakasta ja pyrimme hänen ehdoillaan mahdollisimman hyvään ja ennen kaikkea pysyvään lopputulokseen. Asetamme yhdessä tavoitteen ja luomme sen toteuttamiseksi keinot, joita asiakkaan on mahdollista toteuttaa. Pyrimme muutoksiin aina positiivisuuden kautta. Emme vie asiakkailtamme heille oikeasti tärkeitä asioita. Päinvastoin, tuomme rinnalle uusia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Tuemme asiakkaitamme positiivisuuden kautta. Myös epäonnistumiset ovat uusia mahdollisuuksia.

Tarinamme

Olipa kerran nuori pari, joka haki elämälleen suuntaa, työtä ja uraa, joilla olisi jokin merkitys. Joka päivä he miettivät yhdessä päänsä puhki, minkälainen työ, minkälainen elämäntapa olisi heidän arvojensa ja unelmiensa mukainen. Eräänä päivänä he viimein keksivät mihin se voisi liittyä. Se yhdistäisi heidän kummankin kokemukset niin työstä, opinnoista, kuin vapaa-ajaltakin. Ja mikä parasta, olisi heidän arvojensa ja unelmiensa mukaista työtä.

Sen vuoksi he alkoivat kartoittamaan alueen tarjontaa alalta, mutta eivät löytäneet mitään sellaista, jota olivat ajatelleet. Tämän vuoksi he aloittivat kovan työn luodakseen kuvitelmiensa mukaisen työn itselleen, ja ennen kaikkea tarjotakseen arvojensa mukaista palvelua tuleville asiakkaille. Palvelua, jota alueelta ei vielä löytynyt, mutta jolle he uskoivat olevan kova kysyntä. Tulevat kuukaudet he paiskivat kovasti töitä tämän eteen.

Kunnes viimein tammikuussa 2016 Hyvinvointivalmennus Studio One oli valmis avaamaan ovensa asiakkaille. Tarjoamaan aidosti välittävää, aidosti henkilökohtaista ja aidosti ammattimaista hyvinvointivalmennusta asiakkailleen. Ja nyt yli 600 valmennuksessa olleen asiakkaan, yli 50 yrityksen ja yli 15 000 valmennustunnin jälkeen he tietävät tehneensä oikean valinnan.

***

Päivälleen neljän vuoden kuluttua  Hyvinvointivalmennus Studio Onen perustamisesta he avasivat suurimmat ovensa tähän mennessä astuessaan ensimmäisenä päivänä töihin ostamaansa täyden palvelun kuntokeskukseen. Liiketoimintakaupan myötä toimitilojen ja tiimin koko kymmenkertaistui alun 130 neliöstä ja kahdesta hengestä. Ja nyt henkilökohtaisen valmennusstudion lisäksi Kunto- ja hyvinvointikeskus Studio One tarjoaa ylpeydellä myös kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluita upeissa, uniikeissa tiloissaan Turun Pitkämäessä – ja edelleen yhtä henkilökohtaisesti ja yhtä suurella sydämellä kuin ensimmäisenä päivänään.

Lämpimästi tervetuloa osaksi meidän tarinaamme!

-Roosa & Mikko Äikäs, Kunto- ja hyvinvointikeskus Studio Onen perustajat ja omistajat

Kuntosali & pienryhmäliikunta

Täyden palvelun kuntokeskuksemme fressi, aito ja helposti lähestyttävä ilmapiiri sekä laadukkaat ja tyylikkäät puitteet luovat viihtyisän harjoitteluympäristön. Meillä voit harjoitella sekä omassa rauhassa, että mukaansa tempaavissa pienryhmissä.

Personal training & ravintovalmennus

Valitse kattavista valmennuspaketeistamme juuri sinulle sopivin tapa kehittyä! Olit sitten jo kokeneempi harjoittelija tai liikunnan vasta-alkaja, elämäntapamuutoksessa jo pitkällä, tai sitä vasta aloitteleva, meiltä löydät varmasti niin itsellesi sopivan valmennuskokonaisuuden, kuin valmentajankin.