Tutustu yritykseemme!

Visiomme, arvomme

& tarinamme

Tutustu tästä!
Meistä

Hyvinvointivalmennus Studio One

Me olemme Hyvinvointivalmennus Studio One. Valmennamme, tuemme ja ohjaamme asiakkaitamme kohti tavoitteita ja unelmia raikkaalla otteella uusissa, laadukkaissa harjoitustiloissa. Meiltä saat paitsi ammattitaitoista liikunta- ja ravintovalmennusta, myös laadukkaat ja yksilölliset sinua varten suunnitellut tilat. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti teemme sen freessillä asenteella, tuloksekkaasti ja luotettavasti sekä ennen kaikkea suurella sydämellä.

Tarjoamme yksilöllistä ja vastuullista valmennusta hyvän valmennuksen periaattein. Näemme itsemme ensi sijassa ihmisten arjen paranemisen mahdollistajina. Tämä pätee myös valmennusfilosofiaamme, jonka lähtökohtina toimivat omat arvomme: arjesta nauttiminen, positiivinen elämänasenne sekä terve ja hyvinvoiva mieli ja keho.

Löydetään yhdessä paras versio sinusta!

Visiomme

Visiomme on olla Suomen asiakastyytyväisin hyvinvointivalmennusyritys, jota eivät ohjaa ohipyyhältävät trendit, vaan sen omat vahvat arvot. Tavoitteenamme on, että aito välittämisemme ja ammattimaisuutemme näkyy asiakaslupauksen jokapäiväisenä lunastuksena. Haluamme aidosti auttaa niin yksilö- kuin yritysasiakkaitammekin, tuottaen heille energisempää ja nautinnollisempaa arkea todistetusti toimivin valmennusperiaattein, ja ennen kaikkea pysyvin tuloksin.

Arvomme

  1. AMMATTIMAISUUS
    Toimintamme perustuu tukittuun näyttöön. Emme anna ohjeita, jotka olemme kokeneet itsellämme hyviksi, vaan ohjeita, jotka on tutkittu toimivan valtaväestöllä. Ammattitaitoamme on tuoda nämä suositukset yksilötasolle. Koulutamme itseämme jatkuvasti pysyäksemme ajantasalla ja kannamme vastuun kaikesta toiminnastamme. Emme missään olosuhteissa ylitä oman ammattitaitomme rajaa. Kaikessa toiminnassamme pyrimme ennen kaikkea pysyviin muutoksiin, olivat ne sitten suuria tai pieniä.
  2. YKSILÖLLISYYS
    Otamme aina huomioon jokaisen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Kukaan meistä ei ole toinen toisensa kopio, niinpä eivät ole meidän suunnitelmamme tai ohjeemmekaan. Haluamme kaikessa toiminnassamme säilyttää henkilökohtaisen yhteyden asiakkaisiimme. Harjoitusstudiomme on luotu siten, että kynnys tulla paikan päälle on mahdollisimman matala. Tiloissamme pääsee aina harjoittelemaan rauhassa, suojassa tuijottavilta katseilta.
  3. KÄYTÄNNÖNLÄHEISYYS
    Jokaisen valmennuksemme lähtökohtana on ihmisen henkilökohtainen arki. Kuuntelemme asiakasta ja pyrimme hänen ehdoillaan mahdollisimman hyvään ja ennen kaikkea pysyvään lopputulokseen. Asetamme yhdessä tavoitteen ja luomme sen toteuttamiseksi keinot, joita asiakkaan on mahdollista toteuttaa. Pyrimme muutoksiin aina positiivisuuden kautta. Emme vie asiakkailtamme heille oikeasti tärkeitä asioita. Päinvastoin, tuomme rinnalle uusia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Tuemme asiakkaitamme positiivisuuden kautta. Myös epäonnistumiset ovat uusia mahdollisuuksia.

Tarinamme

Hyvinvointivalmennus Studio One syntyi nuoren pariskunnan halusta tarjota ihmisille palvelua, joka mahdollistaisi heille paremman arjen. Palvelua, joka olisi inspiroivaa, osaavaa, kokonaisvaltaista, aidosti henkilökohtaista ja välittävää. Sekä arjen, josta voisi nauttia, jossa sekä mieli, että keho voisivat paremmin ja johon voisi suhtautua positiivisin mielin.

Kiinnostuksemme hyvinvointiin, erityisesti liikuntaan ja ravintoon, heräsi omien elämäntapamuutosten myötä. Omien kokemusten kautta huomasimme sen, kuinka suuri vaikutus elämänlaatuun oli pienillä valinnoilla ja teoilla. Sitä kautta syttyi kiinnostus valmennustyöhön.

Olemme sitä mieltä, että liikunnan ilo kuuluu kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta. Halusimme tarjota asiakkaillemme viihtyisän harjoitus- ja tapaamispaikan, johon olisi mahdollisimman matala kynnys tulla. Selvityksemme mukaan Turun seudulta ei tällaista paikkaa löytynyt, joten päätimme luoda sellaisen itse.

Palvelumme yksityisille

Personal training & ravintovalmennus

Valitse kattavista valmennuspaketeistamme juuri sinulle sopivin tapa kehittyä! Olit sitten jo kokeneempi harjoittelija tai liikunnan vasta-alkaja, elämäntapamuutoksessa jo pitkällä, tai sitä vasta aloitteleva, meiltä löydät varmasti niin itsellesi sopivan valmennuskokonaisuuden, kuin valmentajankin.

Palvelumme yrityksille

Työhyvinvointi

Tarjoamme avaimet käteen -periaatteella yrityksellenne yksilöllisen hyvinvointisopimuksen tai työhyvinvointipäivän – aitoa mitattavuutta ja jatkuvuutta työhyvinvointiin jokaisen osallistujan omilla ehdoilla, jolloin yhdessä asetetut tavoitteet täyttyvät varmasti!