Skip to main content

Matias Anttila

Koulutettu personal trainer
Lue lisää minusta!

Moikka, olen Matias!

Minulle on tärkeää PT:nä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Arjen keskellä ei aina ole helppoa priorisoida liikuntaa ja ravitsemusta. Tähän minä haluan antaa oman panokseni ja löytää ratkaisuja, jotka sopivat parhaiten Sinulle. 

Olen lähes koko ikäni harrastanut liikuntaa. Kilpauintia harrastin noin 8 vuotta, jonka jälkeen aloin valmentamaan eri uimaryhmiä. Lukion jälkeen urheilin vähemmän ja ruokailutottumukseni heikkenivät.  Epäterveellisten elämäntapojen vaikutus näkyi ja tuntui, joten päätin tehdä elämäntapamuutoksen. Tämän jälkeen löysin saliurheilun, johon jäin täysin koukkuun ja, joka on ollut iso osa arkeani viime vuosien aikana. 

Itse olen erityisen kiinnostunut ravitsemuksesta ja siitä, miten sitä voidaan hyödyntää yhdessä liikunnan kanssa. Pitkän urheilutaustan ja tuoreen PT-koulutuksen avulla voin antaa Sinulle uusinta tietoa treeniin ja syömiseen. Olen myös intohimoinen ruoanlaittaja ja haluan tehdä ravitsemuksesta mielenkiintoista. Tehdään yhdessä luovia ratkaisuja. 

Ota yhteyttä ja puhutaan toiveistasi.

Min prioritet som tränare är livsstilsändringar och inte snabbdieter. Målet är att hitta just till Dig passliga motions- och kostvanor som du kan uppbehålla. Jag hejar Dig att nå dina mål oberoende vilka resultat du vill ha. 

Valmentajana keskityn elämäntapamuutokseen, enkä pikadieetteihin.