Marika Havia

Koulutettu Personal Trainer
Lue lisää minusta!

Moikka, olen Marika!

Olit sitten minkä ikäinen tahansa, haluan auttaa Sinua voimaan paremmin ja löytämään liikunnan, laadukkaan ravinnon ja terveellisen elämän ilon Sinun omia rajojasi kunnioittaen. Olemme kaikki arvokkaita ja erilaisia, joten yksilöllinen kohtaaminen on mielestäni erityisen tärkeää.

Hyvinvointi on laaja asia, joka koostuu monesta eri osa-alueesta. Minusta saat iloisen oppaan ja tsempparin treeniin kuin treeniin: autan Sinua kasvattamaan lihaksia tai vaikka pudottamaan painoa, syömään laadukkaammin ja nukkumaan paremmin, mutta ennen kaikkea kuuntelemaan omaa kehoa ja nauttimaan elämästä. Valmentajana olen maanläheinen, positiivinen ja tiukka, en suosi trendidiettejä, vaan rehtiä kotiruokaa ja ratkaisukeskeistä otetta.

Liikunta ja luonto ovat aina tuoneet itselleni voimaa ja jaksamista kiireiseen arkeen. Harrastan metsässä liikkumista, pyöräilyä, kuntosaliharjoittelua, juoksua ja suunnistusta sekä joogaa ja kehonhuoltoa. Nuorempana pelasin 8 vuotta lentopalloa, joten erilaiset urheiluvammat ja kuntoutukset olen kokenut, ja saanut niistä paljon oppia. Koulutukseltani olen personal trainer. Aikaisemmin olen tehnyt muun muassa kolmivuorotyötä, joten tiedän miten voin auttaa sinua löytämään aikaa, sekä tekemään laadukkaampia valintoja kiireisen arjen keskellä.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan elämästä nauttimisen opettelu.

Opetellaan yhdessä kuuntelemaan kehoa ja nauttimaan elämästä!