Tällä kertaa saamme iloksemme jakaa kanssanne Annen tarina! Anne on ollut valmennuksessa jo reilut 2 vuotta, ja tulokset todellakin puhuvat puolestaan. Annen kanssa treenatessa nauru raikaa, vaikka kovaa treenataankin jo!

”Tulin valmennukseen, koska halusin apuja ravitsemukseen sekä liikuntaan erityisesti lihaskuntoharjoitteluun. Tavoitteena oli myös muutaman kilon painonpudotus. Liikuntaa olen aikaisemminkin harrastanut eri muodoissa, mm. aerobic, steppi, vesijuoksu ja kävely, mutta lihaskuntoharjoittelu oli jäänyt vähäisemmälle.

Valitessani henkilökohtaisen valmennuksen Mikon kanssa tiesin, että tavoitteeni toteutuu. Enkä ole hetkeäkään valintaani katunut! Monipuolisella treeniohjelmalla tuloksia on todellakin saavutettu ja edistystä tapahtuu kaiken aikaa: lihaskuntoni on parantunut huomattavasti, selän kiputilat ovat vähentyneet, ruokavalio parantunut, ja ennen kaikkea yhteisen treenin jälkeinen fiilis on aina mahtava!

Parhaita asioita valmennuksessa ovat mielestäni itsensä haastaminen, monipuolinen ja haastava treeniohjelma sekä valmentajan tuki ja tsemppaus – ja sitä kautta energisyys ja hyvä olo treenin jälkeen! Olen erittäin tyytyväinen tämän hetkisiin tuloksiini. Elämäntapahan tästä on tullut, ja siitä pidetään kiinni!”

Mahtavaa Anne, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

-Mikko