Skip to main content

Sarin kanssa aloitimme treenit alkuvuodesta lähes nollasta. On ollut mahtavaa nähdä edistymistä sekä se, miten hän nauttii treeneistämme!

Tässä Sarin omia ajatuksia valmennuksesta: ”Olen aiemmin liikkunut enemmänkin, vielä 6-7 vuotta sitten kävelin työmatkoja, mutta rasitusvamman vuoksi liikunta jäi. Lopulta tajusin, että liikunnan uudelleen aloittaminen on hyvä tehdä niin kauan, kun pystyn liikkumaan eikä ole vielä fyysisiä esteitä tai sairauksia.

Löysin Studio Onen ihan nettihaun kautta, enkä voisi olla tyytyväisempi valintaani. Vaikka olisi huono päivä tai fiilis alhaalla salille lähtiessä, niin jo salin ovella fiilis nousee, ja treenin jälkeen energiatasot on korkealla!

Valmentajani on tehnyt treenit minulle sopiviksi ja olen huomannut kunnon huomattavan kehittymisen arjessakin. Jaksan paremmin ja olen virkeämpi, lisäksi on paljon enemmän hyviä päiviä. Parasta treenaamisen aloittamisessa on ollut se päätös, että nyt on lähdettävä liikkeelle!”

Meidän yhteisten treenien lisäksi Sari myös pyöräilee työmatkoja nykyään, vaikka matkaa tuleekin lähes 14 kilometriä suuntaansa. Ja kuten kuvakin kertoo, huolehdimme myös aerobisen kunnon kehittymisestä ja raittiin ilman sopivasta annostuksesta.

Tanja