Katja Aalto

Koulutettu personal trainer
Lue lisää minusta!

Heippa, olen Katja!

Olen energinen, kannustava, spontaani mutta samalla jämäkkä valmentaja. Asiakkailleni haluan tarjota uusia ideoita, innostavaa ohjausta ja iloista mieltä!

Kaipaatko tukea elämäntapamuutokseen, tai haluaisitko saada enemmän irti treeneistäsi? Lisää ryhtiä olemukseen ja jaksamista sekä hyvinvointia arkeen? Hyvinvointi koostuu monesta asiasta liikunnan ja ravinnon lisäksi. Autan sinua löytämään itsellesi sopivat tavat liikkua, syödä, levätä ja voida henkisesti paremmin. Elämästä ja treenistä tulee voida nauttia! Valmennuksessani opit hyvinvoinnin eri osa-alueista ja oppimiasi työkaluja hyödynnät pitkälle tulevaisuuteen. Erikoisosaamiseni painottuu kokonaisvaltaiseen tuki-ja liikuntaelinterveyttä huomioivaan valmennukseen, jonka tavoitteena on parantaa lihastasapainoa, korjata puolieroja sekä poistaa harjoittelua häiritsevät kivut ja oireet!

Itselleni liikunta on aina ollut osa elämää ja olen iloinen, että olen voinut tehdä intohimostani ammatin itselleni. Mielestäni liikunnan parissa työskentelyssä parasta ovat monipuoliset työtehtävät, jatkuvasti aktiivinen työtapa sekä asiakkaiden kohtaaminen. Tällä hetkellä omat harrastukseni ovat kuntosaliharjoittelu, maastopyöräily sekä jooga. Yksilövalmennuspuoleni taustalta löytyvät FISAF-Gym Instructor, FITFARM-Personal Trainer sekä FUSTRA-yksilövalmentajan koulutukset. Lisäksi olen myös ProMethod-valmentaja.

Uskon, että jokaisella on mahdollisuus saada itsestään enemmän irti kuin osaisi odottaa.