Jari Varjonen

Liikunnanohjaaja ja valmentaja
Lue lisää minusta!

Moi, olen Jari!

Uskon vahvasti yhteisesti asetettujen tavoitteiden kautta onnistumiseen. Harjoittelussa pitää olla aina mukana paljon iloa ja sopivasti huumoria, mutta samalla myös suunnitelmallisuutta.

Katson jokaista valmennettavaani fyysisenä, psyykkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena. Luon sinua motivoivan ja sopivasti haastavan valmennusohjelman samalla huomioon ottaen myös arjen realiteetit. Kanssani voit harjoitella kuntosalilla, mutta vaihtelevasti myös vaikkapa vedessä tai ulkona.

Minulla on takana yli 20 vuoden monipuolinen valmennuskokemus. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja valmentajan erikoisammattitutkinnon suorittanut. Luonteeltani olen positiivinen ja helposti lähestyttävä, ammattimaista intohimoa huokuva ihminen. Olen toiminut valmentajana monipuolisesti liikuntakentässä: aina kuntoliikunnasta urheilun huipulle – olympialaisiin asti. Olen siis nähnyt urallani paljon erilaisia tarinoita ja ollut mukana kulkemassa matkaa valmennettavieni kanssa monissa eri tilanteissa ja yhteisissä tavoitteissa.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään kulkemaan yhdessä kohti sinun tavoitteitasi ja unelmiasi!

Kuljen rinnallasi kohti tavoitteitasi