Ida Gustafsson

Koulutettu personal trainer ja fysioterapeutti (AMK)
Lue lisää minusta!

Moikka, olen Ida!

Elämä on täynnä haasteita, ja mikään ei ole palkitsevampaa kuin näiden haasteiden selättäminen, ja lopputuloksen näkeminen! Intohimoni on auttaa juuri Sinua yksilönä kohti terveellisempää arkea, parempia valintoja sekä vahvempaa versiota itsestäsi.

Valmentajana olen tiukka, mutta samalla kuitenkin ymmärtäväinen. Löydän jokaisesta päivästä – myös niistä huonoimmista – ilon aiheet, ja lähdet valmennuksestani aina hymy huulilla. Painotan aina pysyvää muutosta, en nopeita oikoteitä. Minulta saat ravinto-ohjausta sekä sekasyöjänä, että kasvissyöjänä. Persoonana, ja myös valmentajana, olen kekseliäs ja käytän mielelläni luovuutta valmennuksissani.

Liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni. Aina lapsuuden suunnistusharrastuksesta salibandyyn ja myöhemmin rakkaimpaan lajiin kolmiloikkaan, jota olen harrastanut kilpailutasolla aina viime vuoteen asti. Oman urheilu-uran kautta olen käytännössä oppinut myös urheiluvammojen kuntoutuksesta ja ennaltaehkäisystä. Koulutukseltani olen FIHF Personal Trainer/Physiotrainer sekä fysioterapeutti. Erityisosaamiseni on lihasvoiman lisääminen erityistarpeiden mukaan sovellettu liikunta sekä yleinen fysiikkavalmennus oman urheilulajin tukemiseksi.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan matka kohti parempaa versiota itsestäsi!

Löydän jokaisesta päivästä - myös niistä huonommista - ilon aiheet, ja lähdet valmennuksestani aina hymy huulilla.