Hieronta

Tule rentoutumaan ja huoltamaan kehoasi tunnelmalliseen hierontakeitaaseemme!
Varaa hieronta-aika

Hieronta sopii kaikille

Hieronta sopii hoitomuotona kaikille – niin työssäkäyville, vähän liikkuville kuin aktiiviliikkujille ja kilpaurheilijoillekin. Sitä käytetään esimerkiksi yleiseen rentoutumiseen, kivun lievittämiseen ja lihasten huoltamiseen. Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Ajan voit varata myös kuntokeskuksen asiakaspalvelupisteeltä.

Koulutettu hieroja

Hierojamme Seppo Keinonen on koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Hänen sytykkeenään hierojan opinnoille ja työlle toimi kiinnostus ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Työssään hän kokee palkitsevaksi sen, että voi auttaa kivuista kärsiviä asiakkaita. Hänellä itsellään löytyy lajikokemusta mm. koripallosta, salibandysta ja kuntosaliharjoittelusta. Lajikokemuksen hän kokee hyödyttäneen tuki- ja liikuntaelimistön sekä hermoston tuntemuksen paranemisessa.

Klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi Seppo tekee fascia käsittelyä ja purentalihashierontaa ja käyttää hoitomuotoina myös lihasenergiatekniikoita, mobilisoivaa hierontaa ja triggerpistekäsittelyä. Hierontaan tullessasi sinun ei tarvitse tietää oletko klassisen hieronnan vai urheiluhieronnan tarpeessa tai mikä hoitomuoto olisi paras, vaan Seppo valitsee sinulle sopivimmat menetelmät haastattelun ja tekemiensä huomioiden perusteella.

Varaa hieronta-aika
Hinnasto

Hinnasto

Urheiluhieronta ja klassinen hieronta
  • 30 min 33 €
  • 45 min 40 €
  • 60 min 48 €
  • 75 min 58 €
  • 90 min 68 €
  • 120 min 85 €
Varaa hieronta-aika