Skip to main content

Tapasimme Helin kanssa viime syksynä Terve Olo -messuilla ja lähdimme yhdessä selättämään kaamosta, meidän puolen vuoden Selätä kaamos -kampanjapaketilla. Nyt kevätauringon pilkahdellessa on hyvä jakaa Helin mietteitä siitä, miten tähän mennessä ollaan edistytty!

 

Tässä Helin ajatuksia valmennuksesta:

”Olen löytänyt kipinän liikuntaan. Henkilökohtainen valmennus on opastanut minua oikeanlaiseen harjoitteluun. Säännöllisillä tapaamisilla lihaskuntotreenit tulee varmuudella tehtyä ja samalla valmentaja tarkistaa onko ”kotiläksyt” tehty. Lisääntynyt liikunta on palauttanut verenpaineen normaaliarvoihin, olo on pirteämpi ja energisempi!

Olen oppinut harjoittelemaan OIKEIN ja säännöllisesti. Valmentajan ohjauksessa treenit tehdään hallitusti ja huolella. Kiinnitän nykyään enemmän huomiota, miten ja mihin vapaa-ajalla aikaani käytän ja näin saan ajan riittämään niin liikuntaan kuin muihinkin harrastuksiini. Myös ravitsemusta ja ruokailurytmiä hiottiin oikeaan suuntaan.

Olen saanut valmentajaltani kannustavaa, hyvää ohjausta, jonka avulla saavutan tavoitteitani. Treenit ovat monipuolisia ja niiden jälkeen olo on virkeä ja virtaa riittää. Studiolle on aina kiva tulla. Ympärillä on hyväntuulisia valmentajia ja kuntoilijoita.”

Ja samaan malliin jatketaan kohti kevättä!