Hanna Huikko

Koulutettu personal trainer
Lue lisää minusta!

Moikka, olen Hanna!

Haluan auttaa valmennettaviani löytämään liikunnan ilon, levon ja aktiivisuuden tasapainon sekä toimintakykyisen ja vahvan kehon. Valmentajana näen jokaisen ihmisen kokonaisuutena ja yhdessä pyrimme löytämään juuri sinun tavoitteisiisi sopivat toimintamallit, joihin pystyt sitoutumaan pitkäjänteisesti.

Valmentajana olen läsnä oleva, kuunteleva ja kannustava valmentaja. Itse liikun mieluiten ulkona luonnossa, voimaharjoittelun muodossa salilla sekä toiminnallisesti kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittein. Omakohtaista kokemusta löytyy myös polven ja niskanseudun kuntoutuksesta. Koulutukseltani olen Trainer4you hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Lisäksi olen lukenut ravitsemustieteitä. Erityisosaamisalueeni ovat monipuolinen lihaskuntoharjoittelu, voiman ja liikkuvuuden yhdistäminen harjoittelussa sekä aktiivisuuden ja levon tasapainon löytäminen arjessa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään kohti vahvempaa kehoa ja virkeämpää mieltä!

Jokainen meistä on yksilöllinen, ja valmentajana haluankin auttaa asiakkaitani löytämään sopivat tavat tukemaan hyvinvointia juuri heidän elämässään.