Amanda Sundvik

Fysioterapeutti (AMK), koulutettu Physio Trainer
Lue lisää minusta!

Heippa, olen Amanda!

Jos olet liikuntaa aloitteleva tai palaamassa tauon jälkeen liikunnan pariin, voit tehdä sen kanssani turvallisesti ja tehokkaasti. Haluan auttaa sinua kohti parempaa oloa ja terveellisempää elämää!

Olen iloinen, energinen ja kannustava. Tavoittelen työssäni kokonaisvaltaista näkemystä ja tahdon levittää hyvää fiilistä. Teen työtäni pilke silmäkulmassa, hymy huulilla ja suurella sydämellä. Haluan tuottaa sinulle onnistumisen kokemuksia ja jakaa ne kanssasi. Autan sinua löytämään omia rajojasi ja saavuttamaan tavoitteita, joihin et ehkä vielä itse usko pystyväsi.

Liikunta ja hyvinvointi ovat intohimoni, mutta rennolla otteella; tavoitteeni on tasapainon löytäminen ja kokonaisuuden hallinta. Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK) ja FIHF Personal trainer/PhysioTrainer. Lisäksi minulta löytyy 5 vuoden kokemus ryhmäliikunnanohjaajana. Koulutustaustani takaa, että valmennustuloksia voidaan saavuttaa turvallisesti ja tehokkaasti. Lisäksi osaan huomioida mahdolliset tuki- ja liikuntaelinsairaudet valmennuksissa.

Jos haluat aloittaa liikunnan turvallisesti tai kaipaat lisäboostia treeneihin, niin otathan rohkeasti yhteyttä. Mietitään yhdessä sinulle yksilöllinen tie hyvinvointiin!

Haluan tuottaa sinulle onnistumisen kokemuksia ja tuoda hyvää mieltä sekä oloa arkeesi!